gezellige en leerzame lessen

HAnneke Peters

Al vanaf klein meisje hielp ik mijn vader om de trainingsvelden klaar te maken en volgde ik zelf de cursus bij mijn vader met onze eigen honden.

Mijn vader en ik hebben altijd veel plezier beleefd aan honden, maar dus ook het africhten ervan. Een kleine 10 jaar geleden was het tijd om zijn hobby ook de mijne te maken en dit dus samen met hem te gaan doen. Vol enthousiasme ben ik door hem opgeleid en inmiddels hebben mijn vader, Bas en ik al met plezier veel baasjes en honden leren samen-werken.

Zelf heb ik naast een man, volwassen zoon en dochter natuurlijk, ook een hond (een teckel) Dribbel. In het dagelijks leven werk ik al meer dan 25 jaar als directiesecretaresse bij een internationaal bedrijf. Als ik dus na een werkdag thuiskom en cursus moet geven, gaan de hakken uit en de laarzen/wandelschoenen aan!

Het leukste aan lessen geven vind ik

Absoluut het omgaan met mensen (en ja zeker ook met honden). De groei die de baasjes met hun honden doormaken is fantastisch. Baasjes die zoveel geleerd hebben en dan met veel plezier werken met hun hond, dat is geweldig om te zien.

Welke lessen geef ik

Eigenlijk alles, maar omdat we de groepen verdelen, geef ik meestal:

Scroll naar boven