Rust en vertrouwen

Bas Brinkhorst

Al jarenlang werk ik met veel plezier met honden. Naast het creatief bezig zijn als beeldend kunstenaar, train ik honden met veel plezier. 

Mijn vrouw en ik wonen op een woonboerderij in opbouw en ik ben de trotse vader van een sportieve puberzoon. Ook wij hebben een hond, een echte Duitse draadhaar: Baron. Veel tijd besteed ik aan het trainen met Baron. Werken rond het water, apport met dummy’s en jachttrainingen vinden we leuk om samen te doen. Regelmatig ben ik met Baron aan het trainen in het mooie dorp Vorden. Ook ik ben mede-opgeleid door Ap inclusief zijn waarden en normen over het africhten van honden.

Bas en Baron

Bij de mensen thuis

Naast het verzorgen van hondentrainingen bij hondenschool Klein Weetink, kom ik op verzoek als er een probleem is met het gedrag van een hond, bij de mensen thuis. Dit geeft vaak een inkijk in het gedrag en interactie tussen baas en hond. Dit wordt bekeken en besproken om samen tot een goede oplossing te komen. Hierbij zijn rust en vertrouwen belangrijke voorwaarden. 

Waarom geef je graag les

Veel mensen kopen een schattige pup en beseffen zich vaak niet wat er allemaal bij komt kijken. Door de baasjes te helpen, help ik de honden. Een plezierige samenwerking tussen baas en hond is de basis voor gehoorzaamheid.

Ik geef de lessen:

  • Beginners
  • Gevorderden 1, 2 en 3
  • Privé lessen, indien noodzakelijk
Scroll naar boven